Programari pensiune Luni-Vineri: orele 09:00 - 17:00 Sambata: orele 10:00 - 15:00
Cntactati-ne la Pensiune: 0737.510.151 Dresaj: 0737.510.143
Email pensiune@ginihouse.ro dresaj@ginihouse.ro

Istoric

img_gini

Focus Ishtar “GINI” 22.12.2001 – 07.07.2010

Istoria complexului este pe cat de simpla pe atat de neinteleasa pentru cei care nu au, si nu au avut un caine langa ei, un prieten fidel.In cazul meu totul a inceput prin cumpararea unui dobermann de la un crescator si medic veterinar, care acum imi este prieten, dl. Cristian Dragomir. Dobermannita se numeste Gini, de la numele ei vine si denumirea complexului “Gini House”. Pot spune ca un dobermann mi-a schimbat la un moment dat viata, datorita ei am ajuns sa construiesc acest complex.

Prin intermediul lui Gini am cunoscut medici veterinari cu suflet si oameni pasionati de caini, cum este Catrinoiu Ovidiu. Ei m-au apropiat de sportul canin si m-au facut sa inteleg ca sportul cu caini poate fi un hobby foarte frumos.

Din aproape in aproape, de la ideea unei mici scoli de dresaj cu o pensiune micuta pentru cazarea cainilor, totul a ajuns la ce este acum de fapt: un complex care se intinde pe 13.000 metri patrati, o pensiune ultramoderna cu 49 de locuri de cazare, un teren de dresaj pentru examene conform regulament IPO, bar-restaurant in incinta complexului, casute pentru cazare pe timpul seminariilor de dresaj sau conferinte medicale, intr-un cuvant un complex unic la nivel european.

error: Content is protected !!