Programari pensiune Luni-Vineri: orele 09:00 - 17:00 Sambata: orele 10:00 - 15:00
Cntactati-ne la Pensiune: 0737.510.151 Dresaj: 0737.510.143
Email pensiune@ginihouse.ro dresaj@ginihouse.ro

Pensiune canina

Programarile pentru pensiune se fac la numarul 0737.510.148 sau 0737.510.151
Programari pensiune: Luni-Vineri: 09:00 – 17:00; Sambata: 10;00 – 15:00

slide-pensiune-canina

Aici poti sa aduci cu incredere prietenul tau patruped pe perioada cat esti plecat in concediu sau trebuie sa te deplasezi undeva si nu vrei sa-l lasi singur.

pen08Construit pe baza unui proiect preluat din Anglia pe baza ultimelor normative ale Uniunii Europene in acest domeniu, pensiunea canina are 49 de locuri de cazare individuale. Locurile de cazare sunt astfel construite incat fiecare caine indiferent de talie sa aiba un spatiu adecvat in care sa se miste.

Personal calificat asigura curatenia si ingrijirea cainilor timp de 16 ore pe zi cu echipamente profesionale de curatenie.

In fiecare zi se face curatenie de ori de cate ori este nevoie, dar cel putin de doua ori pe zi este asigurata curatenia fiecarei boxe cu detergenti speciali. Dezinfectia cu solutii speciale antibacterii si antivirusi este facuta in fiecare saptamana. Hrana asigurata cainilor este de nivel premium si super pen05premium la pretul cel mai bun, depozitata in dulapuri speciale.

Fiecare spatiu de cazare este prevazut cu o boxa interioara situata in interior si o boxa exterioara. Spatiile din interior sunt astfel construite incat cainii sa aiba cel mai bun confort psihic cat si fizic. Boxele interioare cat si cele exterioare sunt prevazute cu paturi rabatabile suficient de mari pentru o odihna cat mai confortabila a cainilor.

In cazul cainilor care necesita o suprafata mai moale, paturile sunt acoperite cu mocheta. Incurajam stapanii sa aduca patul preferat al pen21cainelui sau patura preferata, acomodarea psihica in pensiune fiind astfel mult mai usoara.

Incalzirea in caz de vreme racoroasa este asigurata cu becuri cu infrarosu situate deasupra fiecarui pat, iar pe timpul iernii cu ventiloconvectoare conectate la instalatia de incalzire centrala a complexului.

In fiecare zi se respecta programul de impus de catre stapan de scoatere a cainilor din boxa intr-un spatiu ingradit unde isi pot face nevoile si in plus li se asigura o plimbare de 20-25 de minute pe zi.

In cazul in care proprietarul solicita un timp mai lung in care de caine sa pen26se ocupe o persoana specializata, acest lucru poate fi realizat pe baza unei plati suplimentare fata de taxa obisnuita de cazare.

Preluarea cainilor in pensiune se face doar pe baza unui consult medical gratuit efectuat chiar la preluarea pentru cazare, deparazitarile si vaccinurile cainelui trebuind sa fie efectuate la zi.

Se completeaza pentru fiecare caine o fisa de evidenta cu toate datele necesare, aceasta fisa fiind postata langa boxa in care este cazat cainele, neexistand astfel posibilitatea de a incurca programul sau alimentatia cu un alt caine aflat in pensiune.

Persoanele care se ocupa de ingrijirea si alimentatia cainelui au obligatia de a consemna pe baza de semnatura pe fisa respectiva, cantitatile de hrana administrate, ora sau daca observa vreo problema legata de caine. Aceste fise sunt verificate zilnic de conducerea complexului.

Preluarea cainilor in pensiune se face prin incheierea unui contract intre proprietar si societatea detinatoare a complexului, contract in care sunt stipulate toate obligatiile complexului cat si ale proprietarului. In caz de solicita putem asigura si “ grooming”-ul pentru o taxa suplimentara.

GALERIE

p01-curatenie

Personal calificat asigura curatenia pensiunii canine timp de 16 ore pe zi

p02-dulapuri

Hrana asigurata cainilor este depozitata in dulapuri speciale

p03-boxa-interioara

Boxe interioare

p04-boxa-exterioara

Boxe exterioare

p05-paturi-rabatabile

Boxe interioare si exterioare prevazute cu paturi rabatabile

p06-paturi-mocheta

Paturi acoperite cu mocheta pentru cainii care necesita o suprafata mai moale

p07-becuri-infrarosu

Incalzire asigurata cu becuri cu infrarosu

p08-ventiloconvectoare

… si cu ventiloconvectoare

p09-spatiu-ingradit

Spatiu ingradit pt o plimbare de 20-25 min pe zi

p11-fisa-evidenta

Fisa de evidenta

p13-grooming

Grooming

error: Content is protected !!